Even voorstellen

Het gezicht achter Homeo Bestia:

Mijn naam is Hedi Hop-Poolen en sinds september 2007 afgestudeerd als Klassiek Veterinair Homeopaat. Ik heb mijn diploma behaald bij de VHCN (Veterinair Homeopathie College Nederland) te Lochem. Doordat mijn paard Ming aan het tobben was met zijn gezondheid ben ik een zoektocht begonnen naar een oplossing en ben zo in aanraking gekomen met homeopathie. De homeopathie sprak mij erg aan en in september 2002 ben ik begonnen aan de opleiding voor Veterinair Homeopaat. Tijdens de opleiding ben ik steeds enthousiaster geraakt over de homeopathie.

De opleiding bestaat uit 4 jaar theorie en een praktisch deel. Het praktijkgedeelte bestaat uit minimaal 45 consulten onder supervisie, van verschillende diersoorten met een diversiteit aan problematiek. Dit heeft mij veel praktijkervaring opgeleverd. Omdat homeopathie een vak is waarin je nooit uitgeleerd raakt volg ik jaarlijks nascholingsdagen.

Homeo Bestia is aangesloten bij de BKHD (Beroepsvereniging Klassiek Homeopaten voor Dieren).

Wat ik verder zoal gedaan heb en doe:

Na mijn opleiding MEAO secretarieel heb ik werkzaamheden gedaan op het gebied van informatievoorziening voor het bedrijfsleven en export en gewerkt als telefoniste/receptioniste. Daarnaast had ik vanaf 1996 samen met mijn man een kalverbedrijf. In 2004 zijn wij een paardenpensionstal begonnen en vlak daarna zijn we gestopt met de kalveren.

De gedachtegang achter de naam Homeo Bestia:

Homeo: is afgeleid van het Latijnse woord homeopathie
Bestia: is het Latijnse woord voor dier/beest
Homeo Bestia staat dus voor homeopathie voor dieren